Haber

21 Ocak 2024 Pazar Akşamı Kaçırdığınız Haberler

Dün gece neyi kaçırdınız ya da tüm detaylarıyla tekrar okuyup ‘ne oldu?’ diye merak ettiniz. Haberleri sizler için derledik. İşte 21 Ocak Pazar akşamının kaçırmamanız gereken, mutlaka okumanız gereken içerikleri…

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kilis’ten top ve füze atışlarıyla Suriye’nin Tel Rıfat bölgesindeki YPG/PKK hedeflerini vurmaya başladı. Top ve füzelerin atıldığı anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Geçtiğimiz yıl diploması olmadığı halde diş kliniği açıp işlettiği için gözaltına alınan Aydın Zafer S.’nin adı dolandırıcılık suçlamasıyla yeniden gündeme geldi. Aydın Zafer S.’nin, İstanbul Şirinevler’de tanıştığı DZ isimli kadını evlilik vaadiyle dolandırıp 620 bin TL aldığı öğrenildi.

İlk Türk astronotu Alper Gezeravcı’nın Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) kenetlendiği uzay aracının ardından tüm süreçlerin tamamlanmasının ardından Axiom-3 (Ax-3) ekibi istasyona girdi. Gelişmeler heyecanla takip edilirken Alper Gezeravcı adıyla açılan Instagram hesabı 600 bin takipçiye ulaştı. Hesaptan paylaşılan sözde soru cevap sosyal medyada viral oldu ve gerçekmiş gibi sunuldu.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, F.Bahçe’nin puan kaybettiği haftada deplasmandan 5-1 galibiyetle ayrıldı.

Rusya’nın Yekaterinburg şehrinden St. Petersburg şehrine giden yolcu treninin kondüktörü, trende bulduğu Twix isimli evcil kediyi Kirov kenti yakınlarında eksi 30 derecelik soğuk bir bölgede trenden aşağı attı. ‘sokak kedisi’. Araç sahiplerinin trende kediyi bulamayınca arama başlatılırken, Twix’in soğuktan öldüğü ortaya çıktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarından itibaren geçerli olmak üzere 28 il için ‘sarı’ kod uyarısı yayınladı. İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun belirli bölgelerinde yoğun kar yağışı bekleniyor.

Tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demitaş’ın eşi Başak Demirtaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) aday olacağına dair tezleriyle ilgili açıklama yaptı. Başak Demirtaş, “DEM Partisi’nden teklif almadık ama halk isterse ve partimiz de uygun görürse değerlendirebiliriz” dedi.

Sibirya’da binlerce yıldır donmuş toprağın derinliklerinde sıkışıp kalan mikroorganizmalar, buzulların erimesinin artması ve nakliye faaliyetlerinin hızlanması sonucu salgın riski oluşturmaya başladı. Araştırmacı JeanMichel Claverie, “Şu anda somut bir tehditle karşı karşıyayız” diyerek durumun ciddiyetine vurgu yaptı.

İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Büyükçekmece Belediyesi’ne yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 8’i tutuklandı.

Sosyal medya hesabında eşi Bianca Censori’yi yarı çıplak paylaşan şarkıcı Kanye West hakkında şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre West, eski karısı Kim Kardashian’a benzediği için Censori’yi küçük düşürmek istedi.

Sunucu Bircan Bali, yeni erkek arkadaşı Gökhan Göz ile ilişkisini duyurdu.

ayranci-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu