Haber

F.Bahçe Maçında fanatizmden gözleri kör olan kişinin “Hatay” paylaşımı kanınızı donduracak

Bu sezon Süper Lig’de yaşanan deprem felaketinin ardından derin acı yaşayan ve şehrine umut olmak için sahaya çıkan Hatayspor, bu hafta Fenerbahçe’ye konuk oldu. Beyin sarsıntısının acısını unutturmak için sahada yoğun çaba harcayan ve ter döken Hataysporlu futbolcular, F.Bahçe’ye 4-2 yenildikleri maçta da çabaları nedeniyle alkış aldı. Bir kişinin sosyal medyada Hatay’la ilgili paylaşımı kanımızı dondurdu.

Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe, geçen sezon deprem felaketi yaşayan Hatayaspor’u konuk etti.

Volkan Demirel’in çalıştırdığı ve ülkenin her yerinde saygı ve sevgiyle ağırlanan Hatayspor, bir kez daha hak ettiği şekilde muhteşem bir şekilde ağırlandı.

Maç öncesinde Fenerbahçeli taraftarlar, Hataysporlu oyuncuları tribüne çağırarak kucaklaştı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-2 kazanırken Hatayspor oyunuyla tarafsız-tarafsız herkesin takdirini kazandı.

Sosyal medyada insan demeye utandığımız bir insan Hatay hakkında öyle şeyler söyledi ki, bu cümleleri duyunca kanımız dondu.

Hepimize büyük acı yaşatan deprem felaketini bu kadar tatsız bir şekilde hatırlatan fanatizmin gözleri kör olmuş adamın sözlerine söyleyecek kelime bulamadık.

Maç sırasında ve sonrasında yaptığı paylaşımlarla sınırlarımıza dokunan kişi, “Hatay boşuna yıkılmadı” dedi ve yaptığı çirkin paylaşımlar gündem oldu.

O çirkin mesajlara verilen tepkiler şöyle oldu:

?

?

?

?

Ne söyleyebiliriz? Hayranlığınız mahvolsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu