Yaşam

Farah Zeynep Abdullah ve İlyas Salman, Yılmaz Güney hakkında tartıştı

Yılmaz Güney’in ölüm yıl dönümünde paylaşım yapan Murahtan Mungan’a yorum yapan Farah Zeynep Abdullah, şu sözlerinden dolayı dava edildi: “Diyelim ki sinemamızın en iyi erkeği, kadınları döven, ağır silahlar kullanan adam. şiddet açısından zengin ve etkili.” Oyuncunun sözlerini destekleyen bir paylaşım yapan İlyas Salman, “Yılmaz Güney’in şiddet içeren eylemleri savunulamaz” dedi.

“HAYIR AMA HAKİMİ VURDU”

Güzide Pütün, kardeşi Yılmaz Güney hakkında yorum yapan Abdullah’a, “Bu değersiz sözlerin kimseye faydası yok. Yılmaz Güney, kadınlara saygı duyan, gençlere önem veren bir insandı.” Ailenin avukatı da yaptığı açıklamada yasal haklarını kullanacaklarını belirtti. Dava haberlerine sessiz kalmayan oyuncu “X” hesabından şu paylaşımı yaptı: “Yine de hakime vurmak yok.”

İLYAS SALMAN: GÜNEY’İN ŞİDDETLİ EYLEMLERİNİN SAVUNULACAK BİR TARAFI YOK

Gelişmelerin ardından İlyas Salman da Yılmaz Güney hayranlarını kızdıracak bir paylaşım yaptı. Abdullah’ın sözlerine destek veren Salman, “Dürüst olalım, Yılmaz Güney’in şiddet içeren eylemleri savunulamaz. Siyasi görüşlerimiz anlayışımızı gölgelememeli. Haluk Kırcı’yı öven sağcılardan farklı olalım.”

haberotlukbeli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu