Haber

Hasan Basri Akdemir: CHP, Kılıçdaroğlu ile seçime giderse Ankara ve İstanbul’u kaybeder

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun imzaladığı ‘gizli protokol’ün yankıları sürüyor.

Kılıçdaroğlu, dün akşam katıldığı bir canlı yayında, “Protokol evet var, aramızda imzalandı. Bu protokol genel bir protokol değildir. Dolayısıyla ikimizin de şerefine sunulan bir protokoldür” sözleri muhalefet partileri tarafından yankılandı.

Ensonhaber’de gündemin nabzı yorumlanmaya devam ediyor.

Hasan Basri Akdemir kulis bilgilerini paylaştı

Gazeteci Hasan Basri Akdemir, Ensonhaber YouTube kanalında yayınlanan “Gündem Özel” programına konuk oldu.

Akdemir, konuyu CHP’li isimlerle konuştu ve CHP’de gelecekte neler olabileceğini tek tek anlattı.

“CHP, Kılıçdaroğlu ile seçime giderse Ankara ve İstanbul’u kaybeder”

Akdemir, CHP’nin Kemal Kılıçdaroğlu ile yerel seçime gitmesi halinde hayal kırıklığına uğrayacaklarını söyledi.

Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Temel Karamollaoğlu seçim mitinglerinde Kılıçdaroğlu’nun dürüstlüğüne güveniyoruz diyordu, bugün o sözler ne oldu? Bu insanları hayal kırıklığına uğratmaya ne gerek vardı? CHP bu yerel seçimlere Kılıçdaroğlu ile giderse Ankara, İstanbul, Mersin ve Adana’yı kaybeder. Bu protokol metni, CHP’nin diktatörlükle yönetildiğini göstermektedir.

“Kemal Bey’i günah keçisi yaptılar”

CHP kulislerinden değerli bilgiler paylaşan Hasan Basri Akdemir’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

CHP’den değerli bir ismi aradım sızdırdıklarını ve değişim dalgasını tabana yaymak için böyle bir hamle yaptıklarını söyledim. O toplantıda CHP’nin küme lideri, milletvekili, belediye başkanı, sadece Kemal Kılıçdaroğlu değil herkes vardı. Değişim grubu sadece Kemal Kılıçdaroğlu’nu değiştirmek istiyor. Bu komedi Kemal Bey’i günah keçisi yaptı.

“Kemal Bey tuhaf, anlaşılmaz açıklamalar yaptı”

Dün Kemal Bey canlı yayında çok farklı bir psikoloji ile konuşuyordu. Garip, anlaşılmaz açıklamalar yaptı. Bilhassa Faik Öztrak’ın bile bilmediği ve kimsenin bilmediği gizli bir protokol vardır ve bunu Ümit Özdağ söylemiştir. CHP’nin en değerli ikinci ismi Faik Öztrak bu iddiaları yalanladı ama ardından genel lider sözcüsünü yalanladı ve ‘bilmiyor’ dedi.

saphanehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu