Haber

İmamoğlu: Taş; Bize değil, Millete!

KONYA (İGFA) –İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dünkü Erzurum mitinginde otobüsündeki taşlı akına değinerek, “Bize taş atılmadı. Millete taş atıldı” dedi.

“İyiler kazanır” diyen Önder İmamoğlu, “Onlar taş atar, biz gülle cevap veririz” yazılı pankart açtı ve “Herkes kendisine yakışanı yapar” yorumunu yaptı.

İmamoğlu, konuşmasında miting alanında bir vatandaşın yazdığı pankartı okudu. Pankartta “Onlar taş atıyor, biz gülle cevap vereceğiz!” Yazdığını ifade eden İmamoğlu, “Herkes kendine yakışanı yapıyor! Aldana da aldana da şifa vermeye geliyoruz. Kötüyü yenip bu ülkeye iyilik getirmeye geliyoruz. İyiler kazanacak!” Bu ülkede her zaman doğruluk kazanır dedi.

Dün Erzurum’da yaşanan güvenlik zafiyetine değinen İmamoğlu, Konya’da süreci hazırlayan güvenlik görevlileri, mülki amir ve yöneticilere teşekkür ederek ailelerine selamlarını iletti. Erzurum’da yaşanan olaylarda Erzurumluların bulunmadığını belirten İmamoğlu, o zaafı oluşturan Erzurum Valisi ve Emniyet Müdürü’nü hedef aldı.

arakli-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu