Teknoloji

Mortal Kombat 1’in PC Versiyonuna Tartışmalı Koruma Denuvo Eklendi

 
Dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 bu ayın sonunda piyasaya sürülmeye hazırlanırken Warner Bros. oyunun Steam sayfasını güncelledi. Bu güncellemeyle birlikte oyunun PC’de Denuvo koruma teknolojisine sahip olacağı ortaya çıktı.
 
Bu korumanın eklenmesi bekleniyordu
 
 
 
Önceki durumlara bakıldığında oyunun Denuvo korumasına sahip olması pek de şaşırtıcı değil. Çünkü Mortal Kombat 11’de de aynı sistem benimsenmişti. Ancak Warner Bros.’un oyunu ön siparişe açtığında oyunun Steam sayfasında Denuvo muhafazasına yer vermemesi nedeniyle bazı PC kullanıcıları yanıltılmış olabilir.
 
Öte yandan bu savunmanın eklenmesinin ardından Warner Bros.’un ilerleyen dönemde Denuvo’yu Mortal Kombat 1’den çıkarması bekleniyor. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi bu koruma başlangıçta Mortal Kombat 11 oyununa eklenmiş, bir süre sonra oyundan kaldırılmıştı. MK11, Nisan 2019’da PC için piyasaya sürüldü. Daha sonra Denuvo, Mart 2022’de kaldırıldı.
 
Merakla beklenen dövüş oyunu Mortal Kombat 1, 19 Eylül’de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store aracılığıyla) için çıkacak.

haber-menderes.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu