Haber

Oğlunu boğularak kaybeden aile o eve saldırdı

Oğlunu boğularak kaybeden aile o eve saldırdı

KOCAELİ – Kocaeli’de boğulan çocuğun ailesi, oğullarıyla denize giren başka bir çocuğun kaldığı eve taş, sopa ve av tüfeğiyle saldırdı. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olaylarda bir kişi yaralandı.

Olay, 14 Temmuz’da Darıca Millet Bahçesi Sahili’nde meydana geldi. Saat 14.00 sıralarında 3 çocuk serinlemek için denize girdi. Saat 19.30 sıralarında bir çocuktan haber gelmeyince gruplar harekete geçti. Ekiplerin yaptığı çalışmanın ardından 13 yaşındaki Özgür Mert Demirkıran’ın cansız bedeni denize girdikten 8 saat sonra bulundu. Demirkıran’ın cansız bedeni kıyıya çıkarılırken, yakınlarının feryatları yürek sızlattı. Denize girip vücuduna sarılmak isteyen Demirkıran’ın yakınları güçlükle teselli buldu.

Hayatını kaybeden Özgür Mert Demirkıran’ın ailesi, oğluyla birlikte denize giren 2 çocuktan birinin Gebze ilçesi Mevlana Mahallesi’nde ikamet ettiği konuta saldırdı. Taş, sopa ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı arbedede gergin anlar yaşandı. Konutta kimsenin olmadığı öğrenildi. Olaylar sırasında bir kahvehanenin camları kırıldı ve CS isimli şahıs başından hafif şekilde yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Haber verilmesi üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Öte yandan evi saldırıya uğrayan ailenin babasının, boğularak yaşamını yitiren Özgür Mert Demirkıran’ın eşyalarını yaktığı, ardından çocuğunu da alarak şehir dışına çıkmaya çalıştığı iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

karaburunhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu