Yaşam

Sadece Otuz Dakika İçinde Doğum Yaptığını Söyleyen Kadının Tuhaf Açıklamaları!

İlk kere anne olan Nev, çektiği TikTok görüntüsünde ‘rahim ağzını yumuşatmak’ için doğal ilaçlar kullandığını ve antrenman yaptığını söyledi. Bebeği yalnızca bir kere iterek, otuz dakika içinde doğum yaptığını tez etti. Detaylar için buyurun…?

Kaynak: https://www.dailystar.co.uk/real-life…

Hamilelik bayanların vücudun tekrar formlandığı, farklı hislerin hissedildiği hoş bir devir olsa da doğum sırasında yaşanabilecek meseleler birden fazla bayanın aklında soru işareti olarak kalabiliyor.

Doğum yapma tecrübesi, her hamilelik ve her anne için farklı bir süreç fakat çoğunlukla birinci doğumun en sıkıntı olduğu söylenir.

Birçok bayan, bebeğini doğurabilmek için uzun saatler harcar. Bu hem acı verici hem de yorucu olur. TikTok’ta paylaşım yapan bir kadın ise doğumunun çok rahat geçtiğinden bahsediyor.

TikTok’ta görüntü yayınlayan Nev, birinci çocuğunu hiç acı çekmeden tek bir ıkınmayla doğurmasına yardımcı olduğunu sav ettiği birçok doğal ilaç ve antrenman olduğunu açıkladı.

Miami’de yaşayan anne şunları söyledi: “Ananas ve hurma yemek, kırmızı ahududu yaprağı çayı içmek ve çok yürümek doğal ve acısız bir doğumun anahtarı.”

Basit adımların rahim ağzını yumuşatmak ve doğuma hazırlamak için mükemmeller yarattığını sav etti.

“Bunları yaptım ve doğum sadece otuz dakika sürdü. Doğumdan bir saat sonra yürüyordum. Kendimi çok güçlü hissediyorum.”

‘Epidural veya ağrı kesici ilaçlar olmadan ilk bebeğimi tamamen doğal yöntemlerle doğurdum. ‘

TikTok görüntüsüne binlerce yorum geldi. Birçok kullanıcı bu formülü deneyeceğini yazdı.

Peki siz bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

Önemli not: Siz yeniden de kesinlikle bir tabibe danışın ve her bayan için bu sürecin farklı olabileceğini göz önünde bulundurun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu