Haber

Show TV 28. bölüm fragmanında işin rengini değiştirecek karar Hayat Bile Gelsin!

Pelin Görkem’in Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından atanması sonucunda Sadi Payaslı’yı koruyacağı, Gel Bildiğin Hayat 28. bölüm fragmanına damgasını vurdu.

Kıvanç’ın Sadi ve Songül’den istediği yardımın sonunda Payaslılar işin peşine düşer. Öte yandan ablasının kaçırıldığını öğrenen Mert, bu durumdan Kıvanç’ı sorumlu tutarken, ikisinin ortasını bulmak Sadi’ye kalmıştır.

Gizem’in yalnızlıktan yeterince dikkatini dağıtan ve kendini bir cümbüşe sokan okul yokluğu, öğretmenlerinden sonra hem Araz’ın hem de Mert’in dikkatini çeker. Araz, Gizem’i bulduğu yerde tanıdık bir yüzle tartışırken Mert, Gizem ve Araz’ın eve girdiğini görünce hayal kırıklığına uğrar.

Bir İtalyan uyuşturucu kuryesinin yakalanmasının ardından Songül’e çıkarılacağı mahkemeye kadar koruma görevi verilir. Sadi, Songül’ün bir İtalyan erkekle 24 saat aynı katta kalacağını duyunca kıskanmaya başlar. Songül kıskanılacak bir şey olmadığını söylese de ertesi gün kapıyı çalan misafirle kendini Sadi’nin yerine koyar.

İkili birbirinden bir gün ayrı kalırken Sadi’nin Songül’ü görme isteği Songül’ü zor durumda bırakır. Songül, çalan telefonda gördüğü iki isme inanamaz.

demirkoy-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu