Haber

Zalgiris Teknik Direktörü: Galatasaray’ın önemli oyuncuları var ama biz de iyi bir takımız

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Galatasaray’ı konuk edecek olan Zalgiris’in teknik direktörü Vladimir Cheburin, sarı-kırmızılı takımın değerli yıldızlar olduğunu ancak aynı zamanda büyük bir takım olduklarını söyledi.

Yarın saat 19.00’da Vilnius’taki LFF Stadı’nda oynanacak mücadele öncesi Litvanyalı takımın teknik yöneticisi Vladimir Cheburin ve grup kaptanı Saulius Mikoliunas basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın çok büyük ve değerli bir geçmişe sahip bir kulüp olduğunu vurgulayan Cheburin, seyirci desteği ile yeterli bir maç çıkaracaklarını söyledi.

Her iki takımın da kendi planlarıyla sahaya çıkacağını vurgulayan 58 yaşındaki teknik direktör, şöyle devam etti:

“Yarın sahada ne olacağını göstereceğiz. Zalgiris iyi bir takım oyunu oynuyor. Bunu geçen sezon da gösterdik. Geçen sezon da sahada harika şeyler yapabileceğimizi gösterdik. Takım olarak hareket ettiğimizde harika sonuçlar alabiliriz. Galatasaray’ın çok büyük, çok önemli oyuncuları var ama sahada takım olmak önemli.”

İkinci maçın İstanbul’da oynanacağına dikkat çeken Cheburin, “Galatasaray taraftarının çok iyi olduğunu biliyoruz. Türkiye’deki atmosferi de yakından biliyoruz. Türkiye’deki maçlara birkaç kez gittik. Türk taraftarın çok ünlü olduğunu herkes bilir. Türk insanı futbolu çok sever ve her zaman keyifli oyunu destekler.” ifadeleri kullandı.

Saulius Mikoliunas: “Bu zorluğu başarıyla geçmek istiyoruz”

Maç öncesi soruları yanıtlayan Zalgiris kaptanı Saulius Mikoliunas, bu maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Bu çok büyük bir zorluk ve biz bu mücadeleyi başarıyla geçmek istiyoruz.” söz konusu.

Rövanşın Galatasaray’ın 50 bin kişilik stadında oynanacağını hatırlatan Mikoliunas, “Daha önce büyük statlarda oynadım. 80 bin kişiyle statlara gittik. Geçen sene Konferans Ligi’nde oynadık. Grubumuz her maçta çok iyi oynadı.” dedi.

ozalpajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu