Haber

Ahmet Yıldız Osmangazi’ye doğru yola çıktı

Yerel seçim yaklaşımıyla adaylar belirlenirken, uzun süre AK Parti’de birçok görev üstlenen Ahmet Yıldız, Osmangazi Belediye Başkanı adaylığını açıkladı.

AK Parti 28. Dönem 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili Adayı olan Yıldız, daha önce Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcılığı, AK Parti Grup Başkanvekilliği, Sri Lanka Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu ve Yönetim Kurulu gibi çeşitli görevlerde bulundu. Dünya Fahri Konsoloslar Birliği üyesi.

Ahmet Yıldız’ın açıklaması şu şekilde: “Sevgili hemşehrilerim, değerli hemşehrilerim, gençliğimden bu yana Cumhurbaşkanımız ve Önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK davamızın her kademesinde hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duydum. Recep Tayyip Erdoğan, bu kutlu davaya hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duydum ve kadim şehrimiz Bursa’ya hizmet yolunda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Osmangazi Belediye Başkan Adayı adaylığı başvurumu yaptım. Türk Asrı vizyonu ve gönül belediyeciliği şiarıyla Bursamız için çalışıp milletimize hizmet edelim. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Bursa “Şehrimize ve Osmangazi’mize hayırlı uğurlu olsun.”

Yıldız, adaylık başvurusunu AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş’a iletti. -BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu