Haber

İstenmeyen Gelin Hande Erçel Açıkladı: Bakın Arzu Sabancı Müstakbel Gelini İçin Ne Demiş!

Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın çıkmaya başladığı günden beri “Hande Erçel’in aile tarafından istenmediği” iddiaları gündemde. Ancak işin aslı bu kadar da değil! Buyrun ?

Sevilen oyuncu Hande Erçel ile sosyetenin kalp kırıcı ismi Hakan Sabancı’nın aşkları magazin gündeminde bomba etkisi yarattı ve yaratmaya devam ediyor.

Çoğu kişinin umutsuz vaka olarak gördüğü ve “Üç ay sürmez” dediği bu ilişki tüm hızıyla devam ediyor.

Öyle ki bir dizi isimle ciddi ilişki yaşayan Hakan Sabancı’nın sevgilisi Hande Erçel’in bu fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak aşkını ilan etmesi herkesi şok etti.

Özellikle Hakan Sabancı’nın annesi Dilek Sabancı’nın bu fotoğrafı beğenmesi “Sabancı Ailesi’nin Hande’yi gelin olarak kabul ettiği” dedikodularına yol açtı.

Wish Sabancı ve Erçel’in bir düğünde yan yana gelmesi ve Arzu Sabancı’nın New York tatilinden bu kareleri beğenmesi ikili arasında yakın bir ilişki kurulduğu dedikodularına yol açtı.

‘Hande Erçel’in Sabancılar tarafından istenmediği’ tezleri de bir bakıma çürümüştü tabii…

Ama sıkı durun asıl bomba geliyor… 10Haber’den Müge Dağistanlı’nın haberine göre Dilek Hanım geçtiğimiz günlerde ilk kez müstakbel gelini Hande Erçel hakkında konuştu.

İddialara göre cemiyetten yakın arkadaşlarıyla görüşen Arzu Sabancı, “Hande Erçel’i çok sevdiğini, oğluyla kendisine çok yakıştığını, evlenmeleri halinde kendilerine destek olduğunu” söyledi. …

Tabii bunlar şimdi birer argüman… Ancak gelişmelere bakılırsa Hande Erçel’in aile tarafından istenmediğine dair tezleri çürüten pek çok olay şimdiden yaşandı!

Ne düşünüyorsun?

haber-muratli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu